top of page

KIINTEISTÖ-SILLASTA

Olemme suomalainen rakennuttaja keskittyen korkealaatuiseen ja kestävään ullakko- ja lisäkerrosrakentamiseen Helsingissä.

Toimimme kestävien arvojen mukaisesti, joten meille on kriittistä, että sekä taloyhtiöt kuin muutkin kumppanimme ovat tyytyväisiä toimintatapaamme ja voivat luottaa laadukkaaseen lopputulokseen. Käytämme hankkeissa kokenutta ja ammattitaitoista kumppaniverkostoa, jossa suhtaudutaan suunnitteluun ja rakentamiseen ammattiylpeydellä. Panostamme myös aktiiviseen tiedon jakamiseen ja sitä kautta jatkuvaan oppimiseen sekä toiminnan kehittämiseen, sillä uskomme, että rakennusalalla on paljon potentiaalia sekä laadun että tehokkuuden parantamisessa.

MISSIOMME

MISSIOMME ON KEHITTÄÄ KAUPUNKIASUMISTA KORKEALAATUISESTI JA KESTÄVÄSTI.

Haluamme mahdollistaa useampien ihmisten asumisen lähellä keskusta-alueita, parantaa vanhojen kiinteistöjen energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä sekä auttaa taloyhtiöitä tarvittavien korjaus- ja kunnostustoimenpiteiden rahoittamisessa. Teemme tämän kehittämällä ekologista lisärakentamista kestävällä tavalla.

Tavoitteenamme on rakentaa korkealaatuisia ja kauniita ullakko- ja lisäkerrosrasuntoja ja -tiloja nykyisten kiinteistöjen päälle luoden arvoa sekä nykyisille taloyhtiöille, uusille asukkaille kuin ympäristölle. 

IHMISET

Tiina

TIINA JÄRVINEN

Toimitusjohtaja, omistaja

Kiinteistö-Sillan toimitusjohtaja ja omistaja, henkilökohtaisena missionaan olla osaltaan kehittämässä korkealaatuista puurakentamista Suomessa.

Tiinalla on pitkä tausta liiketoiminnan kehittämisestä erityisesti talouden ja riskienhallinnan näkökulmasta. 

"Yhdistän kokemukseni vaativien hankkeiden projektinjohtamisesta ja riskienhallinnasta vahvaan talousosaamiseen, intohimoon arkkitehtuuria ja designia kohtaan sekä haluun kehittää ympäristöystävällistä, kestävää rakentamista." 

Jami_nel.jpg

JAMI NIEMI

Vastaava työnjohtaja

Jamilla on vankka kokemus laaja-alaisista rakennushankkeista, myös vaativista korjaus- ja konversiohankkeista. 


Jami työskentelee hanketiimiissämme ammattimaisella otteella ja hyvässä, rakentavassa yhteistyössä kumppaniverkostomme kanssa.

Hanketiimi.jpg

HAEMME TIIMIIMME JA YHTEISTYÖKUMPPANIVERKOSTOOMME 
LISÄÄ RAUTAISIA OSAAJIA


Haluatko näköalapaikan mielenkiintoisten, mutta vaativien hankkeiden parista?

Etsimne joukkoomme alan rautaisia ammattilaisia, jotka kantavat ammattiylpeyttä korkealaatuisesta rakentamisesta ja hankkeiden johtamisesta.

Edellytämme aiempaa kokemusta vaativista korjaus-/ lisärakennushankkeista (erityisesti 1900-1920-lukujen rakennuksissa), kykyä ja kiinnostusta digitaalisten työkalujen käyttöön sekä halun kehittää rakentamisen käytäntöjä entistä korkeatasoisemmiksi.

Tarjoamme motivoivan palkka- ja palkkiomallin parhaille osaajille.

OTA YHTEYTTÄ, JOS HALUAT KUULLA LISÄÄ

bottom of page