top of page

KIVOJA KAUPUNKIKOTEJA

Kiinteistö-Sillan lisärakennushankkeita on käynnissä sekä suunnittelu- että toteutusvaiheissa.
Vaikka Kiinteistö-Silta on suhteellisen uusi rakentaja, on hanketiimissämme vahvaa kokemusta ja osaamista rakennusalalta sekä vaativien hankkeiden johtamisesta.

A112_japandi_living.jpeg

ULLAKKOKOHDE  / HELSINGINKATU 15
: ihastuttavia parvekkeellisia kaupunkikoteja urbaanissa Alppiharjussa.
Enää kaksi asuntoa jäljellä.

A_113_v2_cam_01_OPT_02.jpg

ULLAKKOKOHDE / HÄMEENTIE 26:
Upeita koteja täysin saneerattavassa jugend-talossa kauniilla puistomaisemilla Helsingin Hakaniemen ja Torkkelinmäen kupeessa. Ennakkomarkkinointi juuri aloitettu. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Untitled

KONVERSIO / ESPOON OLARI:
Vuonna 2022 valmistunut konversiokohde: kivoja uusia koteja vehreässä Espoon Olarissa. Jokaisella uudella asunnolla oma rajattu takapiha rauhallisen sisäpihan puolella. 

Kaikki asunnot varattiin ja myytiin jo rakentamisen aikana. Takuutarkastukset suoritettiin keväällä 2024 ja kaikki asukkaat edelleen tyytyväisiä upeisiin kotehiihinsa.  

DESIGN

HYVÄ DESIGN ON TYYLIÄ JA TOIMIVUUTTA

Meille hyvä tyyli tarkoittaa aikaa kestävää esteettisyyttä, yksityiskohtien huomioimista ja sitä, että kukin tila tuntuu oikealta ja toimivalta jokaiselle sen käyttäjälle. Haluamme tarjota uusien asuntojen omistajille jaostajille laadukkaita, kestäviä, esteettisiä ja toimivia koteja sekä tiloja ympäristöystävällisyys  huomioiden.

IMG_7122.jpeg
IMG_7068.jpeg
IMG_5395.jpeg
IMG_7646.jpeg
IMG_6237.jpeg
IMG_7082.jpeg
IMG_6169_edited.jpg
IMG_6195.jpeg
IMG_5374.jpeg
bottom of page